bu tip uzun satış çubuklarından sonra herzaman 2.dalga gelirdi diye hatırlıyorum aynı yöne..
bu sefer epey gecikti,huylanıyorum ya hayırdır..
bu tip uzun satış çubuklarından sonra herzaman 2.dalga gelirdi diye hatırlıyorum aynı yöne..
bu sefer epey gecikti,huylanıyorum ya hayırdır..
Garan'da iyi para girişi var. Seans sonuna kadar çıkmazsa longdan korkmam.
Abd'de eylul ayı toptan mamul stokları % 0.9 gerıledı (beklentı:%-1.1 oncekı:%-1.8)
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ya sistemlerden de bakıyorum ama msstockta yaptıgım seyleri matrixte uymuyo aradaki uzlasmayı saglayabilmem lazım.. biraz daha ugrasmam lazım galiba..bir iki ufak sey yaptım ama oyle uyulabilecek kadar guvenlı degıl.. 5 likleri cok sinyal uretıyo gunluk guzel ama ondada sinyali kacırdıktan sonra beklekı yenı sınyal gelsın..
ehuehueh ama yakındı borsa cokmeden bı sıstem bulucam insallah![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
IMF zaten açılım oldu Emortim, yazımda yazmıştım foruma yeni girdiğimde, bilinen 18 milyar(net hata noksan kalemi) demiştim, bilimiyenleri biz zaten sortluyor ve longluyoruz demiştim, açılımlara geldi bu paralar ne yazıkki, ara formül, şimdi problem bu deyil,.........................çok açarız daha bu konuyu............................................ ........................................
Böyle yaparlarsa Ptesi GAP olur, can yanar, ky ezilir, ama eşyanın tabiatı, kar cebe fatura ky, ye
725 ile 1/3 daha uzun. bu kadar yeter.
Ancak şuda var. Dow 10.000 i hazmetmeden dahada yükselmesi bana ters geliyor. Seans sonu bakarsın flatlarım.
geceye full short devam.. ben, pazartesi aşağı gap ile 59.000 kırılım olasılığını sevdim..![]()
5 lik flat ben flat iyi haftasonları.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
1/2 shortayım 1 senedir ilk kez, bu kadar açıldım, ne yapayım sevdim bir kere, kararlıyım, azimliyim, iyi çalıştığıma inanıyorum................ağadan önce onu soymak lazım............................................. ...........
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri