ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hakem ***lik yapmazsa .. gol olur ... hehe![]()
2013,00
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
-fed faız oranlarını degıstırmedı
washıngton (a.a) - 04.11.2009 - abd merkez bankası faız oranlarını
degıstırmeyerek, 0-0,25 aralıgında korudu.
Fed, faız oranlarını kırılgan ekonomık ıyılesmeyı tesvık ıcın uzun
donemde aynı sevıyede tutmayı vaat ettı.
Amerıkan merkez bankası, 16 aralık 2008 tarıhınde yuzde 0 ıle 0,25
aralıgına cektıgı gosterge faız aralıgını o tarıhten bu yana degıstırmedı.
(ap-bdr-gza-moc)
21:47 04/11/09
--aa--|
Allahtan ümit kesilmez,ben dinlemeye devam ediyorum...
http://www.video-klipleri.org/ankara...e329cf0e8.html
Şeyh Edebalı
FX de vuruşanlar..EURUSD şort...
BANGA mühim
parıtede bu akşamlık dersımı aldım kenardayım
zor gece olacak dow kapanışı yarın ıçın pek fıkır vermeyecek gıbı
tek sevıncım bızım formun dışında herkesın kısa olması
Haydeeeeeeeeeee AYULAR hepberaber....
http://www.video-klipleri.org/ankara...e329cf0e8.html
Tey tey teeeeeeeeeeeeeyyyyyy
Şeyh Edebalı
**ne hakem ..
2013,00
dow papila...
Arkadaşlar kuzunun topiğindede verdim burayada yazem
http://www.voborsa.com/forum/agam-ve...877#post161877
Yarın grafın devamı şöyle olabilir... Devamını verirkene yarın yapmak istediğim olaydanda bahsedeyim gayri .... Gönül isterki 60375 açsın ve bende ordan short açim emme nolursa olsun 60025-60375 arası benim cort yapma yerim....
Tecrubeli furguncu kuzumun yarın üçün yukarda dediği 58300 yeresi şöyle gerçekleşebilir ...
İşte Grafik
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri