yafu arkadaşlar vobla alakası olmayan adamlar olm sizin şeyin reklamı vardı deyorlar...
dedim afedersin emme bizim neyin ?
varya hani vob sertap erener oynuyo.....
netten bulamadım gayri...... merak ettim vobun reklamınıbilen varsa link versin daa
yafu arkadaşlar vobla alakası olmayan adamlar olm sizin şeyin reklamı vardı deyorlar...
dedim afedersin emme bizim neyin ?
varya hani vob sertap erener oynuyo.....
netten bulamadım gayri...... merak ettim vobun reklamınıbilen varsa link versin daa
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Günaydın,
3 Kasım Salı "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GBP PMI İnşaat Endeksi (Eki) 11:30 47,2 46,7 Yüksek
USD Fabrika Siparişleri (Eyl) 17:00 %1,0 -%0,8 Yüksek
USD Toplam Araç Satışları (Eki) 21:00 9,80Mlyn 9,20Mlyn Düşük
USD Yerli Araç Satışları (Eki) 21:00 7,40Mlyn 6,80Mlyn Düşük
USD FED'in 2 gün sürecek faiz toplantısı bugün başlıyor.
Bazı Bilançolar
MasterCard Incorporated (MA) 2.94$ (Açılış öncesi)
Kraft Foods (KFT) 0.48$ (23:00 TSI)
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Ekim Ayı İşsizlik Ödeneği başvuruları verisi (12:00)
Ekim Ayı TÜFE ve ÜFE verileri (17:00)
NOT: Japonya NIKKEI bugün kapalı.
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Onun adı artık FDJIR artıkAslında kapatmadılarda, onu görmek için para ödemen gerekiyor ayrıca. Aracı kurum beni damızlık bir inek veya kaz gelecek yer olarak gördüğü için (iyi komisyon ödüyorum!), bana telefon açıp, efenim bu artık paralı oldu amma bizi sizinkini açtırdık, biz ödeyeceğiz dedi...Diyecekelr tabi **. O kadar komisyonu birisi bana ödese, ben günde 9 defa çay servisi, beleş öğlen yemeği ve bol bol özel günlerde hediye gönderirdim..üwwww
![]()
BANGA mühim
fdax %0.75 eksi, fdjr %0.07 eksi.....de bu hang seng niye o kadar eksi...
tahminim -200 açar, -2000 kapatırız![]()
BANGA mühim
Arthur,
3-5 dene kamyonet yolla..PALA nın niyet kötü, b,z tezgahı kurup nakit akılını beleyeşim..ehuheheeh
BANGA mühim
Günaydın voborsa...
60.000 den kısalar kapatıldı..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri