Sayın küçük_k; bence önemli bir desteğe yaklaştık.....yukarda belirttiğim 64.000 ni çok önemsiyorum....ve oradayız şuan......
peki ne yapacağız ???
Naçizane tahminim bu destek tutacaktır.....yani "her kırmızı alım fırsatı" kuralı devam edecektir.....peki tersi olamaz mı ? tabiki şuan tersinin olması konusundaki en NAZİK noktadayız.....eğer SAATLİK olarak 64.000 altında 1 ve daha fazla kapanış yaşarsak artık kuralımız değişir....
ne olur kural... "her yeşil satış fırsatı"......
izlemeye devam edelim...
Hayat böyle arkadaşlar; pozisyonumuza veya görüşlerimze aşık olmuyoruz.... ne gerekiyorsa onu yapıyoruz....
bol kazançlar....
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
Piyasa ile inatlaşmak olmaz, kaybedenlerin bir süre ara vermeleri uygundur.
Yazım sn sellçukluya değildir...
Sürekli para kaybederek hem paramızı hemde sağlığımızı kaybetmeyelim...
İllaki işlem yapmak yerine kazamdıran bir yöntem bulana kadar sanal işlem yapmak en iyisidir...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
ben spota inanmadım
BANGA mühim
ahada garanti günlük sistem..dün sat vermiş...iyykkk
![]()
BANGA mühim
günaydın..dün gece..64050-100 long açtım.
kısa devam... trendin başlamış olma ihtimalinden dolayı histemleri rafa kaldırıyoruz şimdilik..![]()
bu arada günlükde akbnk ve sahol ayın 16 sından bu yana satta..işc şu an geçic,i sat veriyor...ereğli, tüpraş ise halen alda...
ya ağaların en az bir 5000 daha yukarı yapma gücü var..yada ayu piyasası başındayız..
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri