15:30'da Bernanke'nin konuşması başlar başlamaz FDOW tavana zıpladı. Adamdaki fors acayip...![]()
15:30'da Bernanke'nin konuşması başlar başlamaz FDOW tavana zıpladı. Adamdaki fors acayip...![]()
375 long denemesi piyasa çökecek 5 dkdan![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
çok pis verecekler..vermeye yetişilemeyecek..o derece bir küskü yani...
BANGA mühim
Adam yazmamaış mailini ben buldum başka yerden ayesilada@gmail.com
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
apsd - 6000 e geldi birazdan yukselırse şaşırmam düşerse de şaşırmam ben hiçbişeye şaşırmıyorum artık![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
fdj 10059
BANGA mühim
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bernanke coşturdu fdow'u...
Bizim Pala tuvalette galiba, hala tepki vermedi...![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri