425 den deneysel bir şort çalışması, hafif endi varhol tarzında..
no haşhaş, no hero-inn, az marihuana, çok women...
no hero-inn (kahramanlığın lüzumu yok manasında)
pörfekmi lem bambık... (bugün şivem trakya yerelerine çekiyor biraz..o yüzden bambık)
BANGA mühim
http://video.ak.facebook.com/video-a...3760_10808.mp4
Böyle goller olsun ama...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bak dostum, 44.4 maliyetli shortları, vade değişimlerinde yenileyerek hala tutuyorum. Stop loss 88.8 dedim. Tüm yılın emeğinin ve karının yarısını bu namıssız shortlara yatırdım (/batırdım). (Şu anda buradaki zarar tüm karın 1/3'üne düşüyor ama yinede yazık)
Belki geçen hafta bu yazdıklarımdan dolayı rüyana girmişimdir. Ak sakallı dede misali. (Stop loss'u saptarken önceki karlarım kadar zarar sakın demeyin ve kendinize haddinden fazla güvenmeyin.)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yeryüzünde muteber bir nesne yok teknik analiz gibi, olmaya teknik analiz cihanda istikrarlı bir sistem gibi.... Astatin the JR Systemer
Sistemden "diskinenlerin" sayısının artması vesilesi ile eski bir özdeyişi hatırlatayım dedim..
Bazı yorumları da peşinen kesmek için; sistem her zaman eşit değildir mekanik sistem..sistem is a perfect combination of the tools which allows you easily realised profit... doğrumu lem bambık
BANGA mühim
sistemin bağırsakları 100 puan aşağıda sat olabilir deyor..emme ben risk alıp 425 den az şortşayn...misal bu sistemsiz ve riskli bir hareket..oysaki eski bir atasözü derki,
Dont make risky, take a whisky. If you make risky, gelir küskü...
Yaww 15 gün yurdışına çıkıyorum iş vesilesiynen, o yüzden ingilizca pratik yaporum..kusara galmayın
BANGA mühim
Çok Uzman
Sistemlerin iyi olduğunu göstermek ve sistemlere sevgiyi artırmak amacıyla (Sevelim, sevilelim dimi.). Ana olmayan (fakat portföyümü yönettiğim 3 sistemden biri) ve halen longda olan sistemin son 4 ay getiri grafiği. (Sinyalleri bilinçli olarak aramızda pala (lar) varsa (sistemi çözmeye çalışmasınlar) diye saklamaya çalıştım. Gusura bahmayın.)
38 Karlı, 26 Zararlı trade. %79.18 Kar. 3.04 Ort Kar/Ort Zarar. (Son 4 ay)
Hemen sn Abka yazarsa diye yazayım. Opt yok. Son 2 yıla yakındır koduna dokunulmadı.(Bu anlamda bakir)
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
UK'de berbat ekonomik gösterge açıklandı, adamlar +%1,2
Onların da kendi Pala'ları var, belli oluyor...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri