Yukarida 64750, asagida 64500...
Nersi kirilirsa oraya dogru devam edebilir...
Yukarida 64750, asagida 64500...
Nersi kirilirsa oraya dogru devam edebilir...
zirvede...özellikler sudur....
endeks gıdım gıdım çıkar veya düşer....
yukarıda örnegini verdim....akkızdaysan para kaybediyorsun...endeks cıkarken....kocholdaysan para kazanıyorsun...endeks cıkarken....
yani...genel bi kazanım yok....kaart bazlı...ve endeks düşmüyor...direniyor....BUNU GÖREN KÜÇÇÜK VE BÜYÜK YAWRU....
MALDAN ÇIKMIYOR....bekliyor....
agam...YANİ...citi...bank of america....doyce...swiss...london...
DÖŞÜYOR...
kime...getirdigi yeni müşterilere....seyh süleymana....emeki fonu ölüme...v.s ...v.s....
SONRADA...YIKILIYORRRRR......YÜZDE 25....
sonra usaglar malı yüzde 25 asagıdan vermeye kıyamıyor....bekliyor 2 ay...sonra bi yüzde 25 daha yıkıldımı...ediyor yüzde 50...
bizim demirci dahil...tüm agama biat edenler...agama küfürü basa basa malı verip...benim açtıgım...BORSA ÇIKACAK TOPİKLERİNE DOLUSUYOR...
aynı anda 400 kişi okuyor beni....
Sazan Ana sistem Short pos'ları kapadı ve flat'e geçti. (1700 puan kar yerine 400'e sistemi razı etti ya, helal olsun spec'e).
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
550 li kırılırsa 63921 63622 yeni destekler,
ancak sağlıklı piyasa buraları zaten ilk bir saatte
test ederdi, py işlemiyor tıkalı, disturb henüz tamamlanmadı
sanırım
Bugün daha fazla düşme beklemiyorum şahsen. DAX zaten -%1.8 olmuş. Ne olacak yani, -%4 yapıp Kara Perşembe mi yapacak? Bunun için görülür bir neden yok. Burdan olsa olsa çıkması lazım.
Tabi 64.600 civarında tutunamayıp düşerse VOB hemen ben de çekerim short'ları, bunu yazdığımı da yalanlarım...![]()
Selamlar...Kısa vadeli sistemlerim SAT'ta...64.800 maliyetli LONG'ları kapattım...Saatlik sistem halen AL'da...Korktugum başıma geldi ve Dow dün gece son 45 dakikada ciddi satış yedi...Bugün de yurtdışı bir hayli kötü olmasına karşın biz saglam durmaya çalışıyoruz...Ne olacagı belli degil yani...Şimdilik en iyisi FLAT kalmak gibi gözüküyor...Sistem AL verirse tekrardan LONG'lamayı düşünürüm...Destekler: 64.400-64.200-64.000(Kritik destek...) Dirençler: 65.000-65.475-66.000... Hepinize bol kazançlar dilerim...
Kıpraşma var ama alım çılgınlığı olmadan ya da o hava oluşmadan trend bitti vay anam dönüyozzz moduna girmeyelim lütfen![]()
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
sistem 600 içi boş yeşil çerçeve, 575 te domates tarlası,
makas sıfır.. yine bi numara çekecekler tikkatli olalım...
Yoksa nasıl swing trading yapacaz hocam? Baktın 550'ye 3 kez dokundu daha inemedi, girersin long'larını, koyarsın stop'unu 500'e, beklersin. Tutarsa nası tutturdum ne heyvan adamım ben yaw moduna girersin, tutmazsa canın sağolsun, 50 puan gider...Hatta stop'un çalışırsa hemen orda short bile girersin...
![]()
575 le son ceptekilere attık bir barbut. umarım hep yek gelmez.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri