Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yawf kaç defa annattık burada en sonunda konusunu açtım
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5254
Youtubea günde 2 milyon türk giriyor yawf.![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Destek olarak bakarsak
günlük.64650-64350-64100
haftalık.64350-63600-63400
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Günaydın herkese,
Laros, sanırsam ilk destek açılışla birlikte sizlere ömür olur..Düşmesin laros tut şunu yaw..Aslı ile kocaoğlana söyle tutsunlar düşürmesinler üwwwww... DJ de 103xxx hedefini koruyormusun, yoksa destek artık direnç-köstek olduğu için yeni bir proceksiyonmu var diyosun....
BANGA mühim
Cümleten Günaydın..
Sistemlere uyulması gereken bir gün..
Sistemler de bizi terse getirirse, mokoko cenneti paklar bizi..![]()
Sisteme Uy..!
günaydın herkese
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri