Artık bu grafiği koymanın zamanı geldi.
DJI haftalık. (logaritmik)
Sanırım kendini açıklıyor.
![]()
Artık bu grafiği koymanın zamanı geldi.
DJI haftalık. (logaritmik)
Sanırım kendini açıklıyor.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
geceye kısa son kararım ..
2013,00
Dow'un bu gün gideceği yer maks. 10120 full kısa
Vob ve imkb 100 son 2 yılın en yüksek kapanışlarını yaptılar... Hayırlı olsun...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
şövalyeyi, demirciyi, sistemi, ve teprik edilmek istenen her kim varsa teprik ediyorum.. kendimi kınıyor ve geceye flat giriyorum..muhasebe fişlerine baktım +500 den -400 e dönmüşüm...buna şöyle bir final yaraşır... dow %2 düşer..bende uzzzuuun zamandır kolladığım küskğbarı kaçırmış olurum..way**...neyse geceye flat ***...
tekrar yazayım; sisteme uy sisteme uy sisteme uy uy** daaa....üwwwww
BANGA mühim
DEMİRCİ...
bundan tam iki ay once...25 08 2009 da...62 000 dik....simdide 65 325....
sen kafayı yeniden tütsüle...hesabını düzgün yap...
adam...longa para vermemiş....shorta çok verdi ama....62 000 den 56 400 e gitti...4600 puan...orada short ve long yaparak 8000 puan yaptım...burada onları okudun...git geriye bak...
65 300 den short oldum...short ve long yaparak 2400 puan aldım....simdi shortum ve pozizyondayım....
SEN NE YAPTIN ALLAHASKINA....
gel yaz...suradan long oldum...suradan kapadım...su kadar aldım diye...anında ama....
oyle long olun demekle iş bitmiyor....burada herkesin kafası cin gibi...hesap yapıyor....
astatin patron bu paşa avatar sana yaramıyor ..banada yaramıyor .. değiştir .. üvvvv
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri