Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ah ülen zistem .............teknik hareketlernen buyuttugum potfoyumu diplere gönderdin....
şindi dirilişim yine tekniknen oluyo ..........ah ülen bidaha zistem olayına girenin ben ....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Seyyah, bu batık bankalar bizim shortları kendilerine basamak yapıp çıkıyorlar.
Bana MAVİ yi bulun![]()
BANGA mühim
Anaaaa...... Boing 1.6 milyar $ zarar açıkladı....
Jani nin dediği gibi stresten adamı öldürür bu piyasa histem ve sistem eror verdi kardeşler ekrana mı bakıyom yoksam o mu bana bakıyo bilemivob
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Osman paşama hitaben.....
http://video.google.com/videosearch?...ed=0CBcQqwQwAA#
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri