Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
benim 103 tarihi zirvem
120 çok valla seyyah,aman dikkat ! bende hergün kola içsem 120 ye gelirim kısa sürede.gerçi yerine başka kilo aldırıcılar tüketiyoruz ya
kötü besleniyorum ben.aynen dediğin gibi kahvaltı yok,öğlen yemeği gecikmeli hatta çoğu zaman o da yok.ama saat 3 ten sonra gözüm dönüyor valla![]()
kalan arkadaşlara iyi geceler,ben biraz geniş aile izleyeyim![]()
Ben de aldığım kiloları bir türlü veremedim... 1 yıldır 82-85 arasında gidip geliyorum... Askerden geldiğimde 75 falandım... Haftada 3-4 maç yapardım, diğer günler de mutlaka koşardım... Yazları memlekette hergün saatlerce yüzerdim... Şimdi hepsi bitti... Aslında vob yüzünden de değil hani, evlenince başka semte taşındım. Bütün arkadaşlarım falan eski mahallemde kaldı tabi, koptuk iyice... Aslında ailemle aram iyi olsa tekrar oraya taşınırım...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
http://video.ak.facebook.com/video-a...3237_18369.mp4
Seyyah bu da senin için![]()
Voltaire
http://www.ortakantin.com/video/itirafci-o-c-konusuyor
Ben böyle komik bişey izlemedim ya![]()
Voltaire
1 EKİM 2007-20 EKİM 2009 (5 min)
82.875 puan (kom v.s. düşülmemiş)
486 trade (163/323)
nabeeer?
bu sistem ICHIMOKU kökenlidir.fikir bubası benim ama VOBIX getti bambaşka bişey yaptı.aşık mıdır nedir? aklı 5 karış havada bugünlerde
trade sayısı düşük bu güzel ama performansıda düşük bu kötü.zararlı işlem sayısıda fazla.1/2 oran.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Al sana örnek Seyyah;
Bu yılmaz özdili askere gitmeye, silah kuşanıp dağa çıkmaya davet ediyorum. Zira kendisi diyalog değil karşılıklı birbirini öldürmeyi savunmaktadır. Madem çok istiyor savaşın devam etmesini, sıcacık evinde kıçını kırıp yazı yazarak değil, bizzat kendi giderek dağda versin mücadelesini.
Levent Akif yazıyor 21 Ekim 2009 Çarşamba 01:24
sende bu yazıyla adam olacan seni yarın ırkçı kel avcıları kahraman ilan edecek gelmesinler yüreğin yetiyorsa al silahı git o bölgeye sen git ben senden önce orda olacağım kalemin satlık beli at tut çok iyi ve zavalılar bu yazar müsvetesini okuyarak inanmışlar yok daireymiş yok havyarmış artık kan bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
xnç yazıyor 21 Ekim 2009 Çarşamba 00:14
osiosborn
Yüksekova_Bahoz
Seni mi alkışlasınlar Devlet efendi.
Bahçeli için yazık olacak. E Düşünsenize artık savaş olmazsa, PKK olmazsa mehape nerden rant elde edecek. Ona kalsa kan aksın, insanlar ölsün hiç umurunda olmaz. Ama Aaıl Hain Bahçelidir. Eğer hain olmasaydı bu ülkeyi refaha götürecek yolları desteklerdi. Savaşı kaosu değil!!!...
20 Ekim 2009 Salı 17:05
kırıkok
atatürkün
arkasına saklanınca haklı olmazsın.
Atatürk,tamda bizim gibi türkleri,sizin gibi savaştan,kandan göz yaşından beslenen ırkçılara karşı uyarmış.
bir de,YURTTA SULH,CİHANDA SULH Demiş::...
20 Ekim 2009 Salı 20:32
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri