Haberlerde geçti patron....Vobist-Fraktalist yasadışı bir örgüt tespit edilmiş... sembolleri beyzbol sopasıymış... operasyon gelebilir haberin olsun
Haberlerde geçti patron....Vobist-Fraktalist yasadışı bir örgüt tespit edilmiş... sembolleri beyzbol sopasıymış... operasyon gelebilir haberin olsun
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
saglam kusku on the road deyu dusunenzi..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
çok kritik yerdeyiz baskılar birbirine karıştı .. üvv. .tahminim longlar gol olur gibi ..
![]()
2013,00
agam neyin pesinde onu izliyorum....
iki seyin...
1-yukari.....
2-asagi....
yukariya gidebilmesi ucun...garanda dehset alimlar gerek...var mi...simdilik yok...emme 6.30 yukari kirilirsa kenara cekilirim...endekste ise...dun 49 800 calisti....dun gene 50 250 tepe gorevi yapti...bugun 50 900 e gitti ve dondu....
simdi....50 300 asagi kirilmazsa kaparim...50 900 yukari gecilirse kaparim...
diger halde ise 62 800 e kadar calinin dibinde....hayatima girmis cikmis duyna guzellerini dusunur....mutluluk muhasebesi yaparim...
2400 puanini cepcegizime kodum...irahatim simdilik....calida guzel....
indikatöler belirsiz, fraktal belirsiz, küskü belirsiz..hatta selçuklu bile belirsizo zaman az pilav şort 450
BANGA mühim
unknown baskı .. histem sinyal üretemiyor .. histem exxxx .. hehehsistemler long ...
pozisyon long ama .. korumasız .. herşey olabilir .. üvvvv![]()
2013,00
istop
BANGA mühim
ben yazarken fraktallar parlamış .. histem long .. sistem long .. alış baskısı .. gol olur tahminim .. üvvvv
2013,00
pis alacaklar sanırsamdirty dayanna...
BANGA mühim
65000 üstü üçüncü deneme .. alım çılgınlığı altın vuruş ve golle sonuçlanır bence 67000 hatıra fotoğrafını çektirecez gibi .. hayırlısı olsun .. .. ralli ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri