dow kapanış tahminim .. 11.999.17 kayıtlara geçsin .. vobda 67000 yandığında ağanın bademciklerini makro fotoğraflayacaz .. hehehe
![]()
2013,00
Kocaoğlanın yeşil yaktığı yerde shortlamak beni bozuyor.Öbür sisteminde kahvenin yeşili kesmemesi ayrıyeten uyuz ediyor.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
selçuklu patron gel 9500 DJ kapanışında anlaşalım senle..buda son fiyat yani..1 puan yukarıı olmaz
BANGA mühim
asti hadi canım kardeşim ahşam olmuştur artık.sen tükkanı,ofisi,tezgahı,standı v.s. açık olan ne varsa herbişeyi kapat evine git dinlen bak bugün çok çalıştın.dinlenmek seninde hakkın.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
evet cuma günü aldığımız 1000 puan üstüne,
busabah kararsız kalıp,flat oldum.
fakat kazanmanın cok zor olduğu bu piyasada kısa
düşünen biri olarak ,600 puan ptansiyel yakaladık.
yani zarar yok.
sayın py peşindeyim.
la bütün gün imanım gevredi toplantıdan toplantıya..üwww..az önce şebelek iki analistide paraladım..bu akşam bitirmeleri gereken bir iş vardı..bitene kadar burdasınız dedim.. kendini feda eden ve takım ruhlu adam görüntüsü vermek için bir süre daha kalmam lazım..sanırsam 7 de çıkabilirim..üwwwww.... onlar gece 12 ye kadar çalışsın...benmi bitirmedim işi **. hasta ettiler beni hasta..işin alacağı süre max 3 hafta, adamlara verilmiş 4 hafta, bunlar hala mazaeret sayıyolar
La biz analistken işi yetiştirecez diye yemeden içmeden kesilirdik...yeni nesil leyla pambık...eğitim sistemi cıvıklaştı, ordn mezun adamlarda cıvıklaştı..dünya değişti çelik de değişti **
BANGA mühim
DJ i ben gecikmesiz izliyorum şu an..Sizin gördüğünüz veri yanlış..DJ şu an %2 eksi..Neden derseniz, neely EW sayımını değiştirmiş..BU 5 değilmiş, primary bilmem kaç tamamlanmış, aslında dow un bir sonraki hedefi 128.89 muş..yanlış yok yüzyirmisekiz nokta seksendokuzüwwwwwwwwwwwwww
BANGA mühim
Orta vadeli portföyler longda henüz.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri