ekspres kapanışta 500 bin garan bastı bakalım ne olacak
ekspres kapanışta 500 bin garan bastı bakalım ne olacak
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yaww şu AYM Nin vergi mevzusu ile ilgili Hükümetten bir açıklama gelmedi..Muhtemelen piyasalara pembe tablo çizen bir açıklama gelir.. O açıklamada şortlar telef olmasın diye kapadım...Net kar 800 puan ama altermatif karla (1500 puandır o- 1 hafta işlemsiz, komisyonsuz çarpılmasız devere karı)
BANGA mühim
Öğleden sonrası için grafiğin gözü toprağa bakıyor derdim ama dış piyasalar ralli modunda... Negatif bir haber gelmedikçe zannetmiyorum çok negatif ayrışabileceğimizi.... DOW'un açılış zamanlarına 1 saat kalaya kadar yatay harekete devam tahmin ediyorum. Ondan sonra FDOW'a göre bakarız duruma. Ekranı kapatıp 15:30'a kadar açmayacağım...
düşünmeyen, üretmeyen toplumlar, başka toplumların kölesi olacaklar.
bu bir sürü ülkenin atasözlerinde; ama daha önemlisi, tarih sayfalarındaki örneklerle sabit...
ankara'yı başkent yaparlarken, ankara-istanbul arası ticaret/finans farkı daha mı azdı? yoksa ankara daha mı öndeydi finans merkezliği konusunda?
başkent'in ne olduğu, ne anlama geldiği konusundaki kıt zihniyete deseniz ki, Avustralyanın başkenti neresidir? size der ki, "Sydney". sorsanız, Kanada'nınki neresi? der ki, "Toronto".
okumayan bir toplum olduğumuz sürece, apartman yönetim toplantılarına dahi katılmayıp, bahçemizdeki pis kokudan şikayet edeceğiz.
çünkü bunu değiştirebilecek insanları seçecek kapasiteye ulaşmamız için, bu muhakemeyi yapabilecek düzeye erişmemiz gerek.
kimse namlusu bir gün kendisine dönecek silahı karşısındakinin eline teslim etmez. bilinçli olarak bilgisizleştirildik, bilgisizleştiriliyoruz. ve çok radikal bir karar alınmadığı müddetçe, bilgisizleştirileceğiz...
bu forumdaki insanlar eğitim konusunda toplumun %10'u düzeyinde belki de.
bir anket yapalım mı, forumdaki kaç kişi partiler yasasını, petrol yasasını, vakıflar yasasını okudu?
VOB dışındaki bu yazıyı kirlilik olarak görenlerden şimdiden özür dilerim.
bol kazançlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çok Uzman
flatim ama, yaşasın rallyseange, long live fractals...yukarıdna şortlamam lazım üwwwww
BANGA mühim
sonra acaba şu PKK lılar teslim oluyorya parti parti..borsanın o olayı yükselişle karşılamak isteyebilir...elim tetikte heran şortlayabilirim![]()
BANGA mühim
çok sıkıcı bir gün, ekran başında durmaya değmeyecek gibi... kısa devam... 64.250 ye stopumu yazdım, çıkıyorum..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri