200.000 kişi x 50 Tl = 10.000.000 TL helal olsun güzel para...
200.000 kişi x 50 Tl = 10.000.000 TL helal olsun güzel para...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Muhalefet partilerine mail atayım da bu işe el atsınlar yaw... Kpss para, kpds para, halkbankası sınav yapar para, yaw milletin zaten işi gücü yok nerden bulacak parayı? Devlet bankası neden para alıyor sınav için anlamadım... Özel bankalar bile almıyor... 50 TL çok yüksek bir kişinin sınav masrafı ne kadar olabilir ki??
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ben kurumların kendilerine alıp verme sebebini çözdüğümü düşünüyorum.
kendi kendime oluşturduğum (kimilerine çok saçma gelecek olan) teoriyi desteklemek için son bir 64,350-375'e tırmanmalı.
eğer tırmanır da, 64e tekrar düşerse, kafamda iyice netleşir...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
ben 1 dk grafla trade işine taktım kafayı emme onunla ilgilide tatminkar cvp gelmedi.
yani 1 dk grafla sistem ile günde 300 pıvan alınabiliyor mu alınamıyor mu? düzenli olarak.hergün 300 olmazda bazı gün 200 olur bazı gün 400.ben ortalama aldım 300 pıvanı?
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri