Short'lar flat.
düşüş hızını beğenmedim.![]()
az bi tepsin de, bi 250 puan daha atalım cebe.
az izleyelim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
habertürkü açın
Canlı yayında röportaj var vatandaşa nereye yatırım diye soruyorlar kadın ben altından yanayım ama eşim hisse senediyle ilgilendiği için ebn altın da desem hise senedi oluyor. Altın düşse de istikrarlı ama hisse senedi çok riskli özellikle bugün baya düşmüş diyor. Kocasıan söz geçiremiyor. Kocası da hisseci. Eşi de altın sepkülatif yükseliyor 1067 onsu gördü gevşiyor. diyor.
Yaşlı bir amcam da dövize yatırım yaparım dövize her gün zam geliyor dedi.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
spotta ortala desteğini kırdı..![]()
Ya bu FX de ne para var **, 1.4935-1.4895=0.0040, 0.0040*50=0.2 way beee..
ama birde tatlı yemenin acı *****sı var..![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bir arkadaş anlattı...endeks 23000 lerdeyken aracı kurumunu aramış ya ben tüpraş alayım diye..aracı kurum uzmanı alalı bir tarzda yapma etme demiş aldırmamış...28000 ken aramış...ya zaten çıktı daha ne demiş...35000 ken aramış, saçmalamayın demiş adam resmen...geçen hafta aramış, GARAN çok güzel görünüyo, orta vadeli düşünebiliriz demiş uzmanı![]()
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri