Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dün 65200 den sat veren sistem hala sat da...kısa devam..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
agam guzel oglan....
ilk hareket bitti...longcular kol bacak keserken kapadik....simdi agam tekrar short firsati verecek....
çakal trade ler 500 puana okutulur sabitlerle devam edilir
burası çok fena ayılaşmış
ben kaçar
64.650 maliyetli LONG'ları ancak 64.450'den kapatabildim...fiyat 64.825-64.850'yken 64.875'e satış yazıp 15-20 dakikalıgına ekran başından ayrıldım...Döndügümde yaşadıgım şok nedeniyle de bunun sorumlularına teşekkürlerimi sunuyorum...Gelen haberin manipülasyon amacıyla kullanılmış olma ihtimali yüksek...Sorumluların cezalandırılacagına da hiç şüphem yok...peeehhh...........Bugün her halükarda pis bir gün olmaya adaydır...Bol bol çarpma çırpma söz konusu olabilir...Maliyeti çok iyi olanlar dışındakilerin FLAT kalması mantıklı gözüküyor.Ben bugunlük pes ettim(ettirdiler...)Kalanlara bol kazançlar...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri