Sayın Sazan,
Geçmiş topiclerinizde sizden öğrendiklerimize teşekkürle, bir soru yöneltmek isterim. Geçmişe ait, 3 sisteminizin performans farkları, birbirlerine üstünlükleri, zaafiyetleri nelerdir. Boş bir zamanınızda (eskiden öğretmeye-paylaşmaya vakit bulabiliyordunuz) yanıt verebilirmisiniz.
Bol şanslar...
Quenn patron yaslan arkaya .. golü atacaz .. projeksyon belli .. fraktal belli .. ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli ... dokuz defa yazdım .. dow kapanış tahminm . 10.331.13 .. kayıtlara geçsin .. alım çılgınlığı bekliyorum dowda .. ralli ralli .. 11 oldu ..
2013,00
boğanın bakışlarına bak patron ..güzel poz vermiş teprik ediyorum bu boğayı .. heeheheh![]()
2013,00
şu ayunun kükreyişine, vahşiliğine bak.. hangi boğa titremeden karşısında durabilir patron..
![]()
Mart ayında sizin ve dn devir in önceden haber verdiği boğa trendini hep beraber gördük, ama kimse bu trendin düzeltmesiz bu kadar gideceğini düşünmedi sanırım... Sn devir ısrarla düzeltme bekledi ama olmadı, yükselişi en önceden haber vermesine rağmen kendisi yükselişin dışında kaldı... O yüzden ew ye olan güven sarsıldı en azından benim açımdan öyle oldu...
Sizin beklentiniz nedir, sizce bu maksimum hedef görülebilir mi? Ya da eski zirve denenir mi, denenirse geçilir mi
Teşekkürler...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bay Mavi,
Gördüğüm kadarıyla şu "son bir dat, bir temas, bir dokunuş" un sonuna geldiğimize dair işaret fişeği atmışsınız..iyi...1.4926 EURUSD şort yaptım akşam saatleri...bende havai fişek atacağım umarımki - me
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri