cerfin bana baksana tiki tiki yapsana....way be cerfo....full kısa ha..işte takdir edilmesi gereken yatırımcı...%dj bugünde çıkmasın %1..galbim dayanmaz üwww
Bugün kamikaze inişi yapacak djı ..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Abicim domuz gribi degilde,tam ucaga binecekken hafif atesim arttı,İstanbul'a indikten sonrada artti ates baya,doktora gittim istiharat verdi,korkma domuz gribi degildir dedi,su an basıyorum meyve,sebzeyi gerci ama tırsmıyorda degilim..yalnız ingilterede her 5 kisiden 2 sinde maske var abi,adamlar bu olaydan baya bi tırsmıs..Cok saol enortonum..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
cok uzgunum gene...bi makele okudum...
dunyanin borcu 51 trilyon dolara cikmis...bi yillik dunya uretiminden cok bu rakkam...oda 44 trilyon dolar....
siki durun...
bu 51 trilyon dolar borcun...yuzde 44 u amerika ve ingiltereye ait...
iki anglo...UTMUSLER DUNYAYI...
yupppiiii..ayuların dönüşü
Konuyu Toplam 144 Üye okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 82 Misafir)
kelmiker, akaan, jerfin, martoniki, unlimitted, temese, security, poyraz, elstock, jani, Larossıan, küçük_k, özdenil, aslan, cetdem, tırtıl, suhay, abdullah yıldız, enorton, minyas, kartal1, fikrisent, mur@t, abka, uufuk, gökyüzü, onal, SEYYAH, vobstradamus, SaNCaKTaR, hilm, VOBiX, YAVUZHAN, Xmen, Na_Du, megaforce77, men, ttcetinkaya, Strategist, delix, ordi, takatsiz, Javacheff!, daylight, Kennym, erkmen, abilag, boz ayı, adiget21, safedanger, milaslı, oguzhan, MASTER, apash, thracian, goldmund
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri