Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
geceye uzun devam son kararım .. ralli .. cümleten iyi akşamalr ..
2013,00
65.050 SHORT yaptırdı sistem geri 64.775 LONG oldu...geceye LONG girdi...
ben FLAT takılıyore...ne zaman eski şefk aşk heyecan gelirse o zaman dalacağım.ciğerini,böreğini,yüreğini,dalağını,safr a kesesini sökmek üçün PALA nın
zorunlu organ bağışı yaptıracağım PALA ya
SHORT yapmayı çok arzuluyorum emme henüz erken BENCE...
düşüş için BİŞEY EKSİK![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
amerikada...
dow 10 000 oldu...artik ne bekliyorum diyen bi suru ........bu gece tuslara coner...
bizde yarin agami bademciklerine kadar operiz...
cok kasinirsa...dalagini soker aliriz...
burasi dingonun ahiri mi lem....kafana gore takiliyorsun....
long every time...bu sene şort yok ..yemin ettim..düşer gayri
ağayı istediğim an dövüyorum ağzını burnunu kırıyorum onun, ama artık şelale istiyorum, bıktım 5 dk lardan, somonların yukarıya doğru zıplarken ayılar tarafından tokatlanışını izlemek istiyorum,
Abiler selamlar;
yaklasık 17 gundur ayrıldım aranizdan,cok pis is bindirdiler bana yurtdısına gönderdiler bide domuz gribi bulastırdılar,hergün takip ettim sizi,ama birsey yazamadım..Kuzu abimiz gibi bende 65300 den cortladım ihsallah bu domuz gribinden cortlamamda,kazandıgım parayı yiyiveririmyarına kadar yasarsam gorusuruz..bu arada dont go to LOndon a.q..
Astatinim geceleri senin icin dua ettim vob dussun diye haberin olsun..
İyi aksamlar..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri