APSD şu an için düşüş ya da yüksleiş yönünde fiklir vermez. Fiyat hareketi yönünde +2000 üzerien çıkması fikir vermeye başlar.
APSD şu an için düşüş ya da yüksleiş yönünde fiklir vermez. Fiyat hareketi yönünde +2000 üzerien çıkması fikir vermeye başlar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bak kuzu foruma geldi, kocaoğlan sat verdi, kennym longladı, selcuklu abi bu longlarla uzlaşırım dediTüm şartlar uygun hadi artık düş be
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yemişim aps yi.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
SN Larossıan kocaoğlan hala satta mı ? teşekkürler
usaglar...
agamin asabi bozuk...birazdan cinnet getirir....
sordu az once...
guzu dedi ne dedikodular donuyor....
dedimki ....63 300 e inecegini soyluyorlar....
neeeeeeeeeeeeee...diye kukredi...ayagina civi batmis it gibi....
vob ilk kez düşmüş gibi hala kendine gelemedi. Şok mu oldu ne? yoksa istedikleri mal alıcıları mı yok?
LIBYA MERKEZ BANKASI BASKANI: `DOVIZ REZERVI OLARAK DOLARIN YERINI ALACAK ALTERNATIF YOK`
-MATRIKS-
Bu Libya ABD'ye artizlik yapan Libya mı...
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
51.000 altında kapatmayı gösleri yemezse artık yukarı gitmeliyik... emme 51bin altında kapatırsa da şort tutan biri olarak mutlu olurum yani...
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
Asti senin tavuklar burada...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
64400 ün küskü barla geçilmesi düşüş yönünde ciddiyet getirir,
şimdilik 500-600 çalışmış gözükmekte, esas oğlanın kapanışını şimdiden tutturmak gerekiyor,
aga hain , aga sinsi ,aga namıssız .. yoksa aga sen mi geldin tez mi geldin hep mi geldin vayyyy agaaa![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri