zild ..
zild ..
2013,00
çok uyuz bir gün .. ama öğleden sonra hareketler başlayacak inşallah .. .. zild
2013,00
65200 den kısa..sistem sat da...
esasında sistemin tersini yapmak lazım..
2 gün de bir işlem yapan sistem ..sabah 400 den uzun..şimdi 200 den kısa dedi....günde 2 işlem yaptı..
la birisi sn.saraylının bloguna benim nick ile birşeyler yazmış.ben değilim ona göre...ilgim alakam yoktur.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yine üçgen oluşuyor gibi.
Sabahki en yüksek fiyattan bu yana
a,b,c bitti. Kaldı iki dalga. Yukarı d aşağı e. Şu anda d dalgası a ayağında olmamız muhtemel.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Laptop'ı değitirdim ve TSENGÖZ ve SARAYLI'nın blog adresleri şu an için kayıp.
Web adreslerini, yazabilecek birisi var mı.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Dji, 10.200-300 bandını geçemeyecek ve yükselişin yarısı yada tamamını verecek. (Sw çıkarımı, ben demedim , o dedi!)
sn.sazan ın imzası...
dow yarısını verse bile;8.000 e yaklaşması lazım...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
HİŞT...üwww... SAZAN ın yeni imzasının hastasıyım :=)
Haydi TÜRKin furuşkan ayuları, SAZAN ın EW leri, dün akşam kızıldereli şefi tıksıran boğa yı rüyamda gördüm, sizdeki boğalar çakma boğalar, ayı ruhu yoldadır, sıkma canını okşa kedinidedi...o yüzden HİŞT
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri