ayak oyunu yapıyolar ayu toplamaya calısıyo bunlar.. longlara ızdırap shortculara sevınc narası ıle bırlıkte.. bırazdan fırtlatcaklar yeniden ..
ayak oyunu yapıyolar ayu toplamaya calısıyo bunlar.. longlara ızdırap shortculara sevınc narası ıle bırlıkte.. bırazdan fırtlatcaklar yeniden ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
65075 şortos flatos ez daha 65475 dn flatlatcaklardı namıssızlar
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
lukkkkk lukkk 65225 geldi geliyorummm 660000 üstüne:;;;;;.:.::;;
ühüü beni tırsıttılar 2 haftadır simdi yaldır yaldır dusuyolar.. ulen onceden boylemıydı be nerde tepe gorsem atlardım shortumla tırsak bi kedi oldum adeta![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kadayifin alti kizardi....hersey olumlu....uzun bi ara verdim....
yeni bi furusma firsati bekledim....ve mermileri siktim...65 300 den agami shortladim....
15 Ekim Perşembe
10:00 – TR İşsizlik Oranı (Temmuz) – Önceki Veri: %13.00 / Beklenti: %12.90
12:00 – AB Tüfe (Eylül) – Önceki Veri: %0.30 / Beklenti: %0.10
15:30 – ABD TÜFE (Eylül) – Önceki Veri: %0.40 / Beklenti: %0.20
15:30 – ABD TÜFE- Çekirdek (Eylül) – Önceki Veri: %0.1 / Beklenti: %0.1
15:30 – ABD Haftalık İşsizlik Başvuruları (Ekim 10) – Önceki Veri. 521 bin kişi / Beklenti: 520 bin kişi
15:30 – ABD NY FED İmalat endeksi (Ekim) – Önceki Veri. 18.88 / Beklenti: 17.25
17:00 – ABD Philadelphia FED İmalat endeksi (Ekim) – Önceki Veri. 14.1 / Beklenti: 12.1
19:00 – TR TCMB Faiz Kararı (Ekim 15) – Önceki Veri: % 7.25 / Beklenti: %6.75
Sisteme Uy..!
simdi usaglar....
agam cok kasindi....kasimak icabediyordu....zamanlama doldu...TRADINGDEKI RANGE gerceklesti....
saol bitanem...guzel yaradilmis kardesim....
bir furusmaya daha basladim....bakalim kefereden ne koparacagiz...bakalim kanlimi olacak kansizmi....
emme....
gayri zamani geldi...hem fiyat yonunden...hem zaman yonunden....hemide havanin cok olumlu olmasi yonunden...gunlerce elimi kolumu bagladim oynamadim....sabrimi suzdum...rafine oldu...
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri