Günaydın arkadaşlar cümleten hayırlı işler
Günaydın arkadaşlar cümleten hayırlı işler
66000 bekleyelim mi acabaaaaaaaaa..;;;;
günaydın,rast gele..
arkadaşlar destek ve dirençler nedir?
Cümleten Günaydın,
Ralliye devam
YORUM :65.200 seviyesini tekrar deneyen ancak kıramayan kontratta 64.650 bugün için destek konumundadır.Bazı indikatörlerde uyumsuzluk olması dikkatli olunmasını gerektirir.65.200 kuvvetli kırılması 65.900 hedefinin test edilmesini sağlar. 64.000 altında günlük kapanıs olduğu takdirde 63.100 , 63.100 altında kapanıs olduğu takdirde ise 62.350-61.500 denenebilir.Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 64.000 altında günlük kapanıs , orta vadeli trendin asağı dönmesi için 60.600 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.
Direnç 2 : 65525
Direnç 1 : 65250
Pivot.....: 64825
Destek 1 : 64425
Destek 2 : 64000
Sisteme Uy..!
günaydın VOBORSA,
herkeşe bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim.
benim 5 dk. 2 gündür terste kalıyor.allahtan poz moz yok yoksam haybeye GAP yiycekmişiz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
flatim flatsin flat..
ayuları kıs uykusuna zorluyolar resmen.. la bırakın oynamayın doganın dengesıyle isteidgimiz gibi takılalım
70000 gordummu kısalırım aga bu adamları anca bu paklayacak aanlasıldı
(bakın ky umutsuz elını etegını cekme vaktı geldı vobdan düşüş yakın olabilir)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
lonk ları verdik 65400 den tekrardan 65225 tekrar lonkkkkkkkk .................6600000000 bana göz kırpıyor gell öp beni diyeee:;;:;:;:;:;:;:;
düş düş düş![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri