Geceye ben de sort kaldim...
Pala ekim vadeyi uzlaşmadan buralardan çevirirmi.Günlükte sat yok 60 lıkta sat yok yemişim 5 liği.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Djı gene drence geldi bırakmıyor bu ne yaw bir düşüş göremeyecez bu sene.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
hellim abla .. benim ismimin altında mümkünse kardeşimiz değil .. .. fraktalisyen patron yazsın .. üvvvv![]()
2013,00
bugün için yuh diyorum başka bişey demiyorum tekrardan yuh ulen ki ne yuh işlemlerin %83 ü 700-000 aralığında olmuş YUH ulan YUH PİYASA DA PALAYA DA KÜSKÜYE DE ...
PARİTEDE 1.56- 1.57 bandı beklentim, satışların bu seviyelerde netleşeceğini düşünüyorum, bunun üstünde USD tehlikeye girer bence(prestij), yüzüne bakan olmaz, Türkiyede ertelenen talep (kısa vadede patlar), cari açık artar (hemde krizdeyken), bu yüzden hökümet korkar IMF den yardım alamaz, faiz indirimleri ile günü oyalar, M.B. ise panik halinde faiz indirirki ülkeyi fazla soydurmayalım diye, ama adamlar bu seferde borsadan, vob dan oylum oylum, şanzıman gibi ufak dişli olmak zor hep 5.vites, yağdan ateş çıkıyor, katkılı yağ lazım (IMF), ama dışarısı böyle iyi diyor, nede olsa bankalar onların, M.B. düşürdükçe amca para yapıyor.......
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri