Sazan tactics yaptım EURUSD de..1.4890 dan şortlar gitti wallah..alalalalaalala
Sazan tactics yaptım EURUSD de..1.4890 dan şortlar gitti wallah..alalalalaalala
STRIKE BACK **......yawww..hadi be..lügatta kelime kalmadı..çök artık VOB..VOB un**
FX ci 1ile 14 arasında bir sayı söyle
alım çılgınlığı olacak bence ..
2013,00
bilmiyorum belkide sadece bana öyle geliyordur.ama son 2 aydır daha doğrusu tam 25 ağustostan beri tiksindim bu VOB'tan.sabah ekranı bile zorlan açıyom yani o kadar soğudum.
piyasa zıvanadan çıktı.ya da bana öyle geliyordur.bilmiom....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
selamün aleyküm ağalar...
memlekete döndük.
ha bu arada arayan arkadaşlar varsa, PALA'nın adresini buldum.
aşağıda görebilirsiniz..!
koordinatları isteyenler bana özelden mesaj atsın.
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
biraz ara verip dinlensen eski şevkin gelir belki seyyah..
bu piyasada kazanmak için iyi bir sisteme inan ihtiyaç yok.. bazen sistem takip etmek zararlı bile olabiliyor.. mesela benim piyasaya odaklanabilmeme zarar veriyor sistem takibi.. sadece fiyat hareketlerini izleyerek sistemin üstünde kazanç sağlamak çok kolay.. ki sen bu piyasada belli tecrübeye gelmiş bi tradersin..
sen sıkıldın piyasayı izlemekten ve işlemleri otomatiğe bağlamak istiyorsun sanırım.. tembel şey seni...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Asti strateji değiştirelim kara harekatı yanlışmış pala ya hava harekatı lazım.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri