EURUSD kısaları 1.4904 ortalama ve 500 USD (25000 USD) ye çıkardım..herroooo
EURUSD kısaları 1.4904 ortalama ve 500 USD (25000 USD) ye çıkardım..herroooo
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Omnitrader vs paketler, optimizasyonu son 200 bar ile yapar, geleceğe dıgru 15 bar oynar. Kişisel fikrim, up trendde isek (VOB'da öyle mesela), sabir bir sayı kullanmak yerine uptrend başlangıcından itibaren opt yapmak ve uygulamak. Ancak tecrübe ile sabittir ki, Uptrend başlangıcı öncesi dipten opt başlamalı.
VOB 60 dk üstünden koşmak gerekirse,
Uptrend eğer 12.03.2009'da başladı kabul ediyorsanız, opt bir önceki dipten (20.11.2008)'den başlamalı.
Eğer uptrend 20.11.2008'den başladı kabul ediyorsanız, opt bir önceki dip 20.10.2008'den başlamalı.
Tabi bu söylediklerim trend var ise geçerli ve trendi görüyorsanız en iyi optimizasyon budur. Yatay piyasa yada trend yoksa durumu için bu senaryo geçerli olamaz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sıkıcı bir gün,gab yorgunluğu henüz atılamamış gibi..
ben kim 500 milyar ister oynayayım bari![]()
Bu arada EURUSD dede ya ED ya Takoz yada her ikisinide görüyorum..way**..bu aralar hep bu ikisini görüyorum...halüisünasyon mu görüyorum ne...Sazan patron, what does the SW says?
acıkca goruldukı ugrasları shortcu toplamakmış, piyasanın yukselısı de yapay polarak AKB (akbank galiba) tarafından saglanmıs acılan pozısyonları kapattı herhalde Apsd - ye eglmiş.. agresif alımlarından anlasılıyodu AKB satısından sonra..
yapıp yapacakları en iyisi bu gibi.. tas catlasın ımf gazını da yakın zaman ıcınde anlasma saglanırsa kullanırlar ötesi yok.. ama bu sekılde ınsanları bezdırıp dususten bıle kar ederek ayrılır bunlar..
acık ve net olarak bu virmanlama muhabbeti sistem icerisindeki en buyuk alicengiz oyununa canak tutan ozellik.. bu kararın alınısı sırasında neler döndü acaba ? kim ne için böyle bir imkanı sagladı.. olayın hakkında bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
patron bende yeterli coşku görmüyorum bugün ancak ortalamaların üzerindeyiz hemde tüm periyotlarda.. ayrışmak pahalıya patlayabilir..
o yüzden sanal yarışıyorum,sanal kazanıp-kaybediyorum bugün
ama projeksiyonum yok değil![]()
65200 üstünde sürüye katıl,trade et.
64600 altına sarkarsak yakın izle hatta hafiften şansını dene.
64200 altına sarkarsak kısal ve izle..
bakalım pala hangi senaryoya figüran edecek bizi![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri