bugün eksi kapayacağız ve yeni bir çağ balayacak..(umarım)
bugün eksi kapayacağız ve yeni bir çağ balayacak..(umarım)
spot açılsın bakalım duruma .. flat .. arkaya yaslandım .. korkuyorum poz açmaya .. bana bişeyler oldu .... histemim zayıf sinyaller üretiyor ..vay anasını ...
üü
2013,00
kimsenin ağrısına gitmesin dün kaybettiğim 900 puanı bugün yerine koydum ama komisyon parasını çıkaramadım üwwww(((
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
asteton yettim arhadaşım 64750 yeresinden yeniden cortingaleemme uyarıyorum ben hedef kazancımı alır kacarım oĞa göre
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri