djı 9830 destek var.
djı 9830 destek var.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
63950 yeresi önemli buranın altı kapanışa kadder 63350 yeresini getirir... 63950 altı olmazsa gucluluk devam eder hovercraft modu yuani
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Geceye long girecek babayiğit (ya da hanımefendi) var mıdır?
http://www.dailymotion.com/relevance...d-stereo_music
çıldır çıldır
Geceye short 63800 MOST desteği hemen kırılmaz bence, kırılırsa da iyi marj yaratır![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
son 64300 de 63850 den karşılandı..
geceye flat !
geceyede kısa devam...
fxci süpersin..![]()
hergeceye flat kuralımı bozmayorum ve 63850 yeresinden flatos oldum... Düşüncelerim aynen devam edeyor emme yeni pirensipim gereği flatos...
zati hedefledivim kazancıda aldım gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
60 dk lık SAT dimeden SHORT yapmam...
sorry![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
geceye flat.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
geceye pozisyonu azaltarak 1/2 kısa giriyorum.. yarın en kötü bugün aldığımızı veririz..
iyi akşamlar herkese...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri