550 den kısa .. aga yardıracak yukarı ıyı ızleyın.. ben ne zaman stopp loss yaparsam tepe ordadır..
550 den kısa .. aga yardıracak yukarı ıyı ızleyın.. ben ne zaman stopp loss yaparsam tepe ordadır..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
550 üstünde tutunabilirse güç kazanmaya devam edecek kısa vadede..
ben 250 ye stop koyup uzuyacam 10 dk içinde![]()
550 kısalar 575 stoplandı.. gorup gorecegi yer buradır .. 600 didi geri doner bu assa.. piyasayı rahat bırakıcam bugunluk gorunen o ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
64600 şindilik direnç kıvamında 600 yerelerinden aşaya dönüşle 64300 gırılırsa cortlar buyuk iş yapar gayri...
herşey 600 seviyesinin altında durmamıza bavlı 64800 ise herşeyin bittiği anemme 64800 lerin felan üstünde long olmam ben
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
şortlar telef..şort devam..üwww
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
60 dklıkdaki ed, takoz makoz v.b. ucuna bir obo yakışır umudundayım..üwwwwww
long devam.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri