Originally Posted by vizyon
EW Analizi - DOW Jones - Gizli Hedef Seviyesi !
Fakat önceligim ise gelecek hafta basinda 9800 seviyeli bir cikisin baslamasi kuvvetli muhtmel olup ve tekrar 9500 seviyesine inis gerceklestirip ve asil "Final Cikisi" icin zemin olusturmasi olacaktir.
Bu beklenen cikis bir sonraki haftaya baslayip ve uzun bir süre (yillar) icin "en son tepe veya zirve noktasi" belirleyecek olmasi diger bir önem arzedecektir!!
Son denklemler ve sayim teknigi bazinda zamanlama olarak muhtemlen 12. Ekim 2009 tarihinde "yilin en yüksek tepesini görecegimizi" ve DÖNÜSÜMÜNÜN baslangici olarak tahmin edilmektedir!![I][COLOR="Purple"][B]
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yaw TOKOBA, sen ne zaman TOKOBAŞKAN oldun..bizim neden haberimiz yok..nedne ıslatmadık...neden kurutmadık..şşşşşş
bu DOW 10.000 i aşacak eyle görünüyor...5 dk lıkları soğutuyorlar...birazdan yeniden gazı verecekler bunnar...
ver gazı ver gazı....
VINNNNNNNNNNN......
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu benim GÜNLÜK ne zaman SAT vercek ben merak ediyorum.böyle birşey yok 6 ay evvel bir kere 33.000 den AL verdi veriş o veriş.ne dow ne IMF ne veri ne cart ne curt...
nerden bilcen anasını satayım.bizde kıvranalım işte...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bir sistem daha bitirmek üzereyim oda süper çalışacak palanın yapacağı hareketleri önceden bileceğiz.Bugün düzeltme bitti dediğim sistem.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
dow'un fişini çektiler..![]()
iiiişşşşşşşşşşşşşş..sus gız cerfo...nazar değer falan
ama ben o kadar umutlu değilimerken düştü bu...ya %1.5 eksi
ya dönüp %1artı...
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri