Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Küsküyü çok bekledik gelmedi...Bu saate çoktan gelmeliydi..Şelale başka bahara artık...
Rallli ralli...Ver çoşkuyu...
Yeni trend hayırlı olsun...
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
ocak gibi aklıma geldi vob a girebilecegim ama acıkcası arastırmadım daha tr de cok aktif olmadıgı gıbı bı fıkır vardı kafamda (hay kafama edeyim) zaten hisse senetleri de yamulmus vaziyetteydi portfoyumdeki .. agustosta aklıma geldi du bi bakayım piyasa ne durumdaymıs dıye bı baktım anah o ne millet en keyifli oyunu bulmus haberimiz yok ..
o vakit vobu bilsem sımdı aganın kapı komsusuydukişe filan da girmezdim peehh..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Sorun oynama tarzında. Hiç kısa vade harici yatırım yapmadım hayatımda ama yapsaydım ya trend following, ya da swing trading yapardım. Öyle temel analizle falan yatırım olmuyor. Çarpıyor piyasa adamı. Tabi ki patlar bu balon ama 1 gün sonra mı, 1 yıl sonra mı belli değil. 1 yıl boyunca 9567 kez margin call yiyebilecek parası olan varsa short girsin tabi...![]()
şortlar 2/5 oldu..950 yeresinden
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
şimdi yukarı yapacak pala en yüksek olabilir.çizik aşağıda
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Sazan piyasaya döner. İyi ki bugün bskmsmışım, sıkıntıdan patlardım herhalde. Sazan hala short'ta. (Sistem açısından)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
kapanış tahminim 64400 kayıtlara geçsin .. haftasonuna flat ... 0 işlem cezamız bitti ... ya pazartesi ya salı işleme başlayacam .. hayırlı olsun ..
2013,00
64 ün üzerin toplam 8 defa denedi ama tam kıramadı bu nedir sizce üstadlar))))
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri