Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pala yok diyen saygıdeğer kardeşlerim ne olur son 3 adet 5dk'lık muma baksınlar..![]()
en yüksekten kapatır bence vob ..
2013,00
ya aslında cok güzel aksiyon olmuşta, 63.400 desteğine bakmamıştım ben. yoksa al destekten ver 64binde. at 600 puanı cebe. zaten bir çok kişi yapmış grafikten o belli oluyor![]()
Çok Uzman
carpacaksa carpsın aga 64025 short .. halep ordaysa arsın burda napalım)
tamamen histemle actım ıcımdekı ayu sevgisi dolayısıyla... hayırlısı.. selale selale...
64250 flat oluruz artık galıba..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bu gün şu an için dirençler
64006
64258
65179
Destek ise
63613
yani işimiz kolay,64000 kırılırsa tabiki
yaf iyide 64000 olmusuz daha nereye gideceknasil gidecek ? ula hani kriz vardı daha 5 ay once nakit sıkıntısı deyu deyu yırtınızyodu pıyasa.. hadı abd dagıttı trılyon dolar da bızımkıler bes kurus dagıtmadı nerden bu paranın bollugu ?
burda aga devreye gırıyo ıste.. hanı o yok dedıgımız hayalı kahraman.. hep dedım sozumunde arkasındayım pıyasayı yonlendıren maalesef pıyasa oyuncularından sadece 1 elin parmagıyla sayılabılecek kadar az oyuncu ve bunların kurdukları yuzuk kardeslıgı![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
63600 üstünde kapanış haftasonuna long kalmayı gerektirir bence..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri