Emortım haal satta sistem..Amma DAX ın geri gelişine bu kadar fransız kalmamız kıllandırıyor beni..Ama biz sistemciyiz kıllanmamamız lazım dimi...bekleyelim falimizi yeşilmi kırmızımı
Emortım haal satta sistem..Amma DAX ın geri gelişine bu kadar fransız kalmamız kıllandırıyor beni..Ama biz sistemciyiz kıllanmamamız lazım dimi...bekleyelim falimizi yeşilmi kırmızımı
Çok Uzman
Çok Uzman
SN larossıan bu kesme olayı sat anlamında mı? teşekkürler
volüme bak beaaa
Konuyu Toplam 157 Üye okuyor. (79 Kayıtlı üye ve 78 Misafir) Astatin, security, sovalye, Barney, Strategist, Larossıan, poyraz, negrolino, borsacim, abka, cetdem, ccarcabuk, uufuk, VOBiX, megaforce77, ttcetinkaya, artanis, htkemal, takatsiz, gökyüzü, ordi, Kennym, YAVUZHAN, men, Na_Du, apash, erkmen, mgudul, SEYYAH+, elstock, kartal1, goldmund, Altan, enorton, mur@t, unlimitted, formula9, daylight, fikrisent, martoniki+, ÖZGÜR EFE+, trader38580, yukcel, MMO, tırtıl, thracian, ATHLON, özdenil, SaNCaKTaR, temese, mavi, BORSACIOZGUR, oguzhan, NDS, Javacheff!, abilag, cbaykus, aslan, liti, Kanaatkar, Demirci, teoman85307, anonimm, excali, küçük_k, MASTER, maşuk, Vob Trader, suhay, raymonda, cencuz, onal, optra
SeçeneklerYazdırılabilir şekli göster
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Bu Konuya abone ol
StilNormal
Hybrid-Şeklinde gösterime geç
Ağaç şeklinde gösterime geç
Arama
Gelişmiş Arama Yap
Konuyu değerlendirMükemmel
İyi
Orta
Kötü
Çok kötü
Maviii Mavviii bir ses ver maviiiii
MAvi de mavi masmavi,
Gözleri boncuk mavi,
Bir gördüm aşık oldum,
Şu gelen 5.5.5 mi
şşşş![]()
veri açıklanana kadar bizim görece aşağıda donun yukarıda olması olumlu, stoplar için olanak sağlıyor
bence ıcımızden bırı agabu kadar kısı var yazan cok az
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri