950 de kayboldu emortım
950 de kayboldu emortım
cıldırmıs yaf bunlar.. al gıt lan sabahkı zararı sıfırladık en azından.. verdim tum shortları napackasan al senın olsun..
allahtan dıger kurumu 650 den kapattık eve don gomlek gıdecektım yoksa
pala olm su gunde de senden shortla tırtıkladım ya olsem gam yemem.. bıl kı sırtındayım ne zaman ayagın tokezleyecek bınecem tepene vurucam kırbacı vuracam kırbacı
yaf bırakın pala yok mala yok dıye.. kım alıyo bu akdar hısse senedını ? bı bakın arkadaslar kurumların degerlerıne ve ederlerıne .. akbnk daha 5 ay once 1000 adam cıkarmadımı işten ? ısyerınde gece 10 larakadar personellerını tutmadımı ayılanlar bayılanlar.. madem hersey yolunda gıdıyo bu atılanlar nıe gerı alınmadı ? gızlı bı formul mu buldular cıkardıkları adamların yaptıgı ıslerı sımdı kım yapıyo ?
yemeyelım bırbırımızı yapılan tamamıyle buyuk para sahıplerının sıstemlı soygunundan baska bısey degıl.. tabıkı sıstemde yatırımcılar normal kurumlar var ama agırlık ve yon verıcı baskası ne ky ne normal yatırımcılar..
bu bir çark ve kımın parası coksa ıstedıgı tarafa ıstedıgı oranda cevırebılıyor... benım goruslerım bu sekılde.. boyle buyuk tutarların oldugu yerde hersey saibeli.. hepımız ekonomı dersı aldık az cok neyın ne oldugu gun gıbı ortada
aga belkide bir halk kahramanıdır![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
açıkçası ben tam çözemedim mantığını cbts nin.
yani öyle günler oluyor ki kırılacak sayının gün içinde defalarca altına üstüne çıkıyoruz.hatırlarsanız bundan 2-3 ay evveldi sanırım güniçi 5-6 bin puanlık dalgalanmalar oldu.yani 2 defa 1000 aşağı 3 defa 1200 puan yukarı mesela.böyle günlerde nasıl hareket ediyor acaba cbaykus?
ben bu sistemi MS te test ettim 5 WMA olarak GÜNLÜK te bana hiç tatminkar gelmedi.ya da ben yanlış hatırlıyorum.şimdi MS tester çalışıyor du bi akşam bu WMA ya bakalım.GÜNLÜK te son 1 ve son 2 yılda ne yapmış?
Konu TÜRKOĞLU tarafından (08.10.09 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
1 haftadır maketten tekne yapıyorum pala sayesinde bitmek üzere.Kendimi işe verdim bayağı sardı maket işi.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
64000 den fullun en fullu (aırbag aps klima vesaire) short (haşema)
![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri