63900 den sistemli kısa devam..spotdaki olumsuz görüntü (NU VAR) de cesaret veriyor..
63900 den sistemli kısa devam..spotdaki olumsuz görüntü (NU VAR) de cesaret veriyor..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
olmaz diye birşey yok kimselerin beklemediği bir anda baskı kurulabilir aşağı yada yukarı
bence aşağı baskı çok güzel olur heryer kırmızı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şöyle bir bakayım dedim ağalar patronlar napıyor diye....
Borsacı Özgür arkadaşımız hakkında yaşar hoca dava açacakmış.Kendini her ne kadar çok eleştirmiş, uyarmış olsakda ,ne yalan söyleyeyim o şahsın adına çok üzüldüm.
Ama enerton arkadaşımızın dediği gibi internet kimseye özgürce çamur atma karalama yeri değildir ve ne olursa olsun kibarlığı efendiliği elden bırakmamak lazım.
Ha bu arada bazı arkadaşlar nickimizi karıştırıyor Borsacı özgürle ..aman diiim... Umarım yaşar hocada karıştırmaz![]()
Konu ÖZGÜR EFE tarafından (08.10.09 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
dava olayına bende üzüldüm .. hayırlısı olsun ... ne diyelim .. keşke olmasaydı ..
2013,00
bı yukselısı daha kalbım kaldırmazkuserım toptan agaya
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
stop ve uzun oldum .. çok zor bir dönemdeyiz bence ..
2013,00
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri