Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben şahsım adına bu arkadaşımızın psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.Onun için benle olan son diyoloğunuda pek dikkate almadım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pala uyuşturdu artık kimse aşağı düşünemez oldu damardan girdi.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
14:00'de bizim seans açılışıyla birlikte İngiltere MB faiz kararı açıklanacak. Avusturalya'da olduğu gibi pozitif gelirse o zaman görürüz eğlenceyi...
Hatta bugün şu ana kadar olan şuursuzca çıkışı o konuda alımış bir tüyoya bağlayasım geliyor... Paranoyak etti beni Pala...![]()
katılıyorum.
ama özellikle kesin ifadeler kullanarak -ecek, -acak laflarını kullananları çok ciddiye almama konusuna katılıyorum. bazen iyi niyetle yazdıklarını düşünsem de, art niyetle yazılmış olabileceğini de es geçmiyorum elbette.
hele hele başarı oranı, yorumlarının tutma miktarı ciddi oranlara ulaşmış kişiler bile cümlelerini -ebilir, -abilir şeklinde bitirirken, tutturma oranı oldukça düşük, desteksiz, dayanaksız türden yorum yapan bazı arkadaşların bu kadar kesin/keskin konuşması anlaşılır türden değil.
sanırım bu bir tarz meselesi...
yalnız bir not düşmeden geçemeyeceğim;
burada pozisyonlarını ve açılma/kapanma noktalarını yazan, düşüncelerinin peşine takılıp inançları doğrultusunda pozisyonlarını savunan arkadaşlara da saygı göstermek gerekir.
çünkü bana göre yaptıkları şey, taktire değerdir.
pozisyon almak, yanılabilme ihtimalini göze almaktır.
ama pozisyonunu bir forumda yazmak, herkesin sizin haksız çıktığınızı görme ihtimalini göze almaktır.
eğer pozisyon yazma sebepleriniz arasında başkalarına faydalı olma düşüncesi varsa, bunun oranı total düşünce sebeplerinize oranla % kaç olursa olsun, benim iyi dileklerimi kazanır...
bu ayrımı nasıl mı yapıyorum?
zannımca, 2-3 mesajda kişinin niyeti anlaşılır...
herkese bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
BorsacıO. 'nun yazılarını tutarsız buldugum için pek okumazdım. Kendinden çok emin kesin konuşmalarını çok anlamsız buluyordum. Ama yinede bu hukuki süreci abartılı buluyorum. Bence ifitrası eğer kanıtlara dayanmıyorsa, ki dayanmadığından eminim, Yaşar E.'den özür dilemelidir. Özür dilediği halde hukuki süreç başlatılırsa bence Y.E. tepki alacaktır, almalıdır....
Nasılki yorumcular yasal uyarı paragrafı altında zararlardan kendilerini koruyorlarsa, bu gibi forumlardaki hakaret ve iftira içermeyen eleştirilere açık olmalılardır.
YASAL UYARI
BorsacıO. Ve YaşarE. hayali kahramanlarımdır gerçek kişiler değildir bu konu ile ilgili bundan sonra yapabileceğim yorumlar yazacağım romanla ilgili beni bağlamaktadırlar, gerçek olaylarla bir ilgileri yoktur![]()
Piyasa neyi hedefledi ise ondan vazgeçmiyor
Sn Tuncer hocanın bir terimi vardı
emici ralli
bu ralli tam bir emici ralli olacak gibi
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
arkdeşlar en yüksek kaç gördük gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri