64050 den bıraz daha kısaldık 64425 stoploss hadı hayırlısı..
64050 den bıraz daha kısaldık 64425 stoploss hadı hayırlısı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
neyse.. yorumsuz...
Konu positive tarafından (08.10.09 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
APSD kudurmuş bu arada daha günün yarısı geçti +7.782...
nooliy?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Seyyah'ım.
Yine NU, PU'lu yazılarını gördüm. Para kazandıran tek divergency formatını 20 dk'lık grafikte hemen dün ve bugün örnegi olduğu için bir kez daha veriyorum.
Açıklama. Bir Uptrendde, eğer son tepkideki düşüş, bir önceki tepkideki düşüşün üstünde (veya eşit) ise ve EWO OSc. bir önceki dip (bir önceki tepkideki EWO'dipi) altına inmiş ise alım için güzel bir adaydır. (Nasıl alınır, Ma5 yukarı kesilirse, Par yukarı kesilirse .... vs.vs.)
Not : Down Trenddeki tepkiler için de tersi uygulanır.
Örnek : VOB 20 dk.
![]()
Konu sazan tarafından (08.10.09 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Adam resmen forumda tüyo karşılığı para istedi
özelden iki kişiye de verdi tüyoyu
bunu da yazdı burada
üç harfli kurum diye burada milleti gerim gerim gerdi
açıkça insider yaptı
onuda heryerine bulaştırdı
ne oldum budalası oldu
yaşar erdinçe iftira attı
hatta kendisi uyarılınca
nereden okuyacak burayı dedi
bence kulaklara küpe olacak bir ceza almalı
yaşar erdinçin yanında bir yıl staj cezası verilsin..
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
Ben geç kaldım forum'da iftira vs muhabbetlerine... emme internette heyklemek suç mudur /günah mıdır bakmak isterseniz...
http://img263.imageshack.us/img263/568/3zf1yx4.jpg
Normalde olsa dediğin doğru ama artık internet ortamındayız... Sanal ortam diye herkes herşeyi sanal zannediyor, nasıl olsa sanal alemdeyiz deyip basıyor küfürü, iftirayı vs... Bence bu iş çığırından çıktı artık, birileri artık buna dur demeli... Çünkü imaj herşeydir dönemini yaşıyoruz, içerikten çok ambalaj önemli... Bu imajı zedelemek için internette herkes herşeyi yapıyor... Örn Coca cola, danone vs gibi firmalarla alakalı onlarca mail dolaşıyor yok içinde şu var bu var diye... İnan çoğu insan hiç araştırmadan o maillere inanıyor ve aynı şekilde belki o akşam arkadaşımızın yazdıklarına inanan oldu... Bu kötü imaj o kadar hızlı yayılır ki inanamazsın, bunu bir şekilde önlemek lazım... Hukuk devletinde olduğumuza göre yapılacak en iyi şey dava açmaktır diye düşünüyorum... Ama en az 2,5 yıl sürer benden söylemesi![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
donumuza kadar kısaldık daha nereye gıdecekse artık
huahauhauh yaf pala donumuzuda al bıtsın bu işkenceneyse gidip yemek yiyelim.. herkese afiyet olsun...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
BABACAN:''ARTIK TURKIYE, KURESEL EKONOMININ ADETA KAPTAN KOSKUNDEKI YERINI ALMISTIR'
Yorumsuz..!
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri