Xu100'deki psikolojik![]()
50.000 direcinin çok kolay geçilebileceğini sanmıyorum.
Xu100'deki psikolojik![]()
50.000 direcinin çok kolay geçilebileceğini sanmıyorum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
yuaw 60 dk lıkta çok pis NU var...RSI da aşağıda kaldı 2.tepede EWO da (1.tepe dünkü 63.750)...emme ben NU ya NU demem NU bana para kazandırmadıkça...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
64050 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ..
2013,00
gene 100 er 100 er almaya basladı IYM napacaksa bu kadar longu ?
ulan bugun sızın gununuzde bızımkısı baska zaman... ben genede sızebıraz yakıt vereyım yoksa kullıyen batacaksınız.. yukselsın bıraz daha shortlayalım..
histem histem deyu deyu vuruldum benım sadık yarım kara topraktııırrrr....![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Eğer bu piyasa 16:30'a kadar buralarda tutunabilirse DOW açıldıktan sonra roket takar Neptün'e kadar gider bu...
MS syst.tester OPT etmiyor.al başına iş.bu bi kere daha geldi başıma HAD ERRORS diyor.ama hata nerde onu vermiyor.opt değerleri yerine rast gele değerler yazıyorum.şak test ediyor.ama OPT et deyince yapmıyor.
danagalak MS
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Dikkatli olmak lazım sistemsiz takılmamak lazım yoksa pala ayakta don bile bırakmaz.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Türkiye'nin sanayi üretimi ağustos ayında, 2008 yılının aynı ayına kıyasla yüzde 6,3 oranında azaldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2009 Ağustos Ayı Sanayi Üretim Endeksi sonuçlarını açıkladı.
Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2009 yılı ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre Madencilik ve Taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 0,6 arttı. İmalat Sanayi sektörü endeksinde yüzde 7,2, Elektrik, Gaz ve Su sektörü endeksinde yüzde 3,6 azalış gözlendi.
alın alın krız hic olmamıs gıbı alıncoluga cocuga hisse bırakmak ıcın alın ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
histrade devam..925-950 parçalı şort..küskü baskısı olabilirPAMIKKK bitmedimi optun
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri