Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
altın kase arayanlar bence boşuna arayış içindeler bu işin sırrı yada altın formülünün olduğunu zannetmiyorum.
ama nacizane tek bildiğim zararda gösterilen sabırdan en az iki katı kadar sabrı karda göstermesi gerektiğidir...
ben karda sabrı sonsuz tutuyorum. zararı tuma sürem ise duruma göre değişir ATR ye bakarım. 14 ATR den fazla zararda pek durmam.
misal şuanda 2500 puan civarında zarara sabredebilirim. ama bu rakam mart ayında 1400 puan civarındaydı...
bazende gün geliyor 400 puana bile sabretmiyorum. bunların hepsi volatiliteye, bant genişliğine ve sistemlerimin sıkışma durumuna göre değişiyor
bende yaluda oturmak istiyorum.. üüwwwww
yawf boşverin özgürü borsacıyı falan.. germeyin kendinizi değmez..
alın size müzik.. dinleyin rahatlayın.. dow da düşüyorken miss gibi..
http://www.dailymotion.com/relevance...la-neige_music
Asıl veriler yarından itibaren açıklanmaya başlayacak.
Firmaların 3. çeyrek karları. Ekonomide bundan önemli bir veri olduğuna inanmıyorum. Firmalar kar ediyorsa işler yürür, işsizlik biter. Firmalar zarar ediyorsa herşey çöker.
Önümüzdeki 3 gün içinde açıklamalar bir bir düşecek ekranlara. O zaman göreceğiz ak ayı kara boğa kimdir. Eğer şok veriler gelirse bugünkü harekette, hatta yarın ne olacaksa o hareket de unutulur gider...
üwww pala yedim seni yarın![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
bir yalı muhabbetidir gidiyor nedir arkadaş bu yalı meselesi işmidir yalıda oturmak meselemidir yani vobta 10 kontratcık portföye sahip her vatan evladı rahatlıkla ist kanlıcada 2bin 2.5 dolar kirayı karşılayarak yalıdada oturur ebesinin örekesindede oturur meselemidir yane anlamış değilim
Daha düşmeee dowf şort fırsatı ver bize...
Sayın Astatin,
O dalga orada sonlandı şansımıza. Hatırı sayılır bir kar bıraktı sağolsun. Fakat akabinde 23885 nolu mesajımda ''XU30 da 56.000 kırılmadığı sürece orta-uzun vadede boğa piyasasında olduğumuzu unutmamak gerekir.''
ibaresini düşmüş idim. Henüz aylık göstergeler daha yolum var derken, haftalıklar satış emaresi göstermemişken büyük çöküş için çok hevesli olmama rağmen çokta umutlu değilim. Sayımlar sürekli değişiyor ve bildiğiniz gibi bolca stop çalıştırdık. Olasılıklar dahilindeki son paylaştığım grafiğe göre, tekrar bir B düşüşü ve dilerim son bir C çıkışı bekliyorum. Bir dalganın bittiği yer aynı zamanda indikatörlerce bir doyum noktası hissi veriyorsa yakın stopla pozisyona giriyorum.
Devir'li bir analiz paylaşımımda belirttiğim X dalgası için minimum 35 haftalık yükseliş senaryosu, karmaşasıyla ve olan gücü ile devam ediyor. Minimum 35 in 30 haftası bitecek. Bu analize göre bu trendin daha en az 5 hafta sürmesi gerekiyor inişleri ve çıkışları ile. Tüm bunlarla yine paylaştığım Euro / Usd ve Usd / Jpy analizlerim de uyumlu gidiyor henüz.
Büyük çöküş te ayı kardeşliğinin bir üyesi olma şansının hepimize nasip olması dileğimle.(Birde büyük çıkış senaryosu var ki! müthiş bir balon olur)
Bol şanslar...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri