kısa devam 62000 e doğru geri çekilme bekliyorum ..
kısa devam 62000 e doğru geri çekilme bekliyorum ..
2013,00
garanti 2 kademe birden verebilirler bence
patlat ;;;;;;;;;;::
GARANda 5,85ten alış emirleri gerçekleşen kurmun adı ile sabah açılışta GARANa 5,80 ile 5,70 arasında 3 kademe veren kurumun adı aynı. EFGBu sebeplen boşveirn hangi kurumun ne halt yediğini.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
IMF st-by konusunda şu ana kadar asparagas dışında
somut bir şey varmı duyan bilen ?..........yazarsa sevinirim
imf si kapansın bitsede bu can yakmalar bitse adamlar çarpa çarpa adam bırakmadı.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
200 puan aşağıya stop koyarak long yapmak bugünkü piyasa için mantıklı olacaktır.
bu forumu okuyan ve msn'den yazıştığım arkadaşlar bilirler.
zirve/dip avcılığında ciddi başarılarım vardır. ama bugün ben bile zirve avcılığına soyunmazdım.
1000 puan gap ile açılmış piyasada zirve avcılığı yapılmaz.
ara ara kullandığım bir cümleyi hatırlatmak istedim: piyasayı buraya taşıyan, şortçuların stoplossları değildir.. beklentisel harekettir. yani bu kadar alım yapan pala dediğimiz kısım biz harika yerden şortlayalım diye taşımadı piyasayı buralara.
61-62 arasından dönen kontrat sayısına bakın derim. o dönen kontratları açan adamların güçlü olan tarafı şort olsa, piyasa 61 altında olurdu.
dönüşü görmeden şortlamayın.
naçizane tavsiyemdir.
önemli not: orta vade trade'i için geçerli bir yorumdur.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri