benim 5 dk lık 59.450 den bu yana LONG...
benim 5 dk lık 59.450 den bu yana LONG...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Anladık para kazanıyon Allah daha çok versin de burada yazınca paran artmıyor... Biz de longuz dünden beri... Yeter, terste kalan vardır insaf... Birgün sen de terste kalırsın... Aynı şey 100 kere denmez ki... Yazmıyorum dediğinde sana özel mesaj attım gel yaz dedim... Ama böyle olmaz... Karşında inatlaşacağın kimse de yok, short diye ısrar eden sen yanılıyorsun özgür diyen var mı?? Yok... Eee daha ne...
Konu enorton tarafından (06.10.09 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
63400 drenci demiştim dün orayı gösterebilirler.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ucuz kurtarmısız kol kestık kesmesek ıdam edılıyomusuz :S hueheueh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
apsd yerinde sayıyor..?
475 ort full kısa ..stop yakın .. şelale şelale şelale ..
2013,00
Özlemiştik böyle çıkışları, HR de haklı çıkmaya devam ediyor... Bu yükselişte cuma dan en dipden longa dönen selçuklu patronu tekrar tebrik ediyorum...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri