günaydın.. uzunlar ,61450 den kapatılır..flat beklenir..
günaydın.. uzunlar ,61450 den kapatılır..flat beklenir..
ben 1 adet numunelik lönnkkümü 475 den verdim![]()
günaydın arkadaşlar ........ bol kazançlar
bugun yuksletıp ılk seans ıkıncısınde cok pıs gomecekler dıye bı his var içimde..
yada soyle bi senaryoda olası onumuzdekı 2 hafta için imf haberleri ile tututkları ve yukseltmek ıstedıklerı piyasalar gelecek tek bi haberle 1 hafta ıcınde %20 arası bi düzeltme yasarsa sasırmam.. tabiki mevcut durum gaz verip pıyasayı olabildigince yukarı cekme modunda ama genede fırsat kollamak lazım.
sözüm sistemcilerden dısarıhistematik trade edenlere..
tam bunları yazarken gene ucmus piyasa allahtan gormemişim yoksa kesin shortlardımhuehuh ıcımdekı ayu askı bambaska
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
yaw stratejist, paralamışsın kendini meramını anlatmak için.
borsacıözgür arkadaş kabaca ve nükte ile demiş ki, "borsacıyım diye geçiniyorsunuz ama imf anlaşmasının olacağına inanmıyorsunuz öyle mi?"
kitaptaki ilk kural; herkesin bildiği/beklediği şeyden para kazanmakla ilgili.
bu kuralı bilen ama uygulamayan arkadaş ne kadar borsacı ise, ben de o kadar borsacıyım.
bu konu ile ilgili son mesajımdır.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
61.450 den kısa... uzunları erken kaptırmışız..![]()
dün kapanışta mal alanlar bile sabah açılış itibariyle net 1000 puanı almışlardır. benim gibilerde bakakalmışlardır(((((((
faiz 7,77 ile yeni en düşük seviye görmüş,usd 1,47 altında..
zemin futbol oynamaya elverişli gibi dursada unlimitted in dediği gibi herkesin bildiğinden para kazanmak zordur..
kontra hareketler gelebilir gün içinde dikkatli olmak lazım.
hatta bugün ters yüz için çok uygun bir gün![]()
avustralya faiz arttıran ilk gelişmiş ülke oldu. ( cnbc-e )
bugün ters-yüz olmaz piyasa.. öyle bir hava yok yavuzhan..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri