gunluk hedeflediğim puvanı fazlasıynan aldım ve herzamankü gibin geceye flatingohayırnısıynan dipden cıkacayım yavas yavas
![]()
gunluk hedeflediğim puvanı fazlasıynan aldım ve herzamankü gibin geceye flatingohayırnısıynan dipden cıkacayım yavas yavas
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
+500 de baslanan gun -1000 de tamamlandı flate gecildirahatladım uehueheuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Malum anlaşmaya sayılı gün kala... Agalar milletin elinden deli gibi mal kapmaya çalışırken....
Gün içinde çarpılmadan 10 dakikalığına bile short kalabilen varsa tebrik edip alnından öpücem bu gönlü zengin insanı :![]()
yani vobun direk tavan olması demek. %15 olduğundan..beklentinin alınması önemli değil..misal 2001 nisan -mayıs imf si..
günün yükseğinden kapamazsanız hatırım kalır!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
son dakikalarda sistemde sat gelmezse geceye uzun.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
geceye uzun .. ralli
2013,00
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
flatim geceye..ama long daha makul sanki
Bu kadar nacizane sistemlerin hepsi birden kelek atacak hali yokya geceye uzun...Bakarsın imf den tavan filan yakalarız..
![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri