stop yazılı ben çıkıyorum .. full long devam .. ralli ralli ralli .. %5 çıkarız bence bugün .. he![]()
aşağıda gap yok tokoba patron .. günlük graftaki gapları dikkte almalı bence .. ralli ralli ralli .. ralli ralli ralli ... ralli ralli..
11 defa ralli yazmışım .. alım çılgınlığı bekliyoum ben .. ralli ahanda 12 oldu ..
2013,00
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ forumun mesaj yazmayan ve gerek coşkya gerek hüzne ktılmayan sessiz izleyicileri.. Arada bir mesaj yazın da hareket gelsin ortamınıza yahu..Hayır mühim değil normaldede, seyirciden tını, hava, heyecan, ışık v.b. alamıyorum..Yazma isteğim kaçıyor..o açıdan...bilemiyorum belkide yazmayayım diye yapıyosunuz ama ...üwwwwww
Yön yukarı..Son tepeyi yapak sonra dağılak...
xu100 47200 de takılıyor
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
py 5 dk 500 ve altında sat 525 ve üstünde longdur saygılar,......
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri