evet beni fena uyku tutar mesela tüm kış uyurum
bir kere antep-istanbul arası yolculuk yapıyordum ünv. de öğrenciydim sanırım antepten çıkarken uyumuşum taaa bolu da açtım gözümü yani otobüste yaklaşık 12 saat uyumuşum hiç uyanmadan
ya git işine ya zati moral sıfır bildiğin durumlardan dolayı.benim neyim eksik bilmiyorum![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yavuzhan, sayısal devretmiş haftaya iyi çalış
emortım ın HR ı IMF anlaşması olmazsa borsa daha çok çıkar demiş bugün TGRT de..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
doğrudur..geçen telefon açtım, marmarada balık kalmamış dedim test etmek için.. Dediki ; Acaip sanayileştik üretim tavanda sanayi atıklarıda tavanda o yüzden balıklar ölüyor, endekse 3000 puan daha ekledim bu haber üzerine...ben de dedimki, olurmuyaww millet denizde balıkların durup dururken ölmesini deprem olacağına yoruyor dedim..Ahaaaa dedi; deprem demek yeni inşaatlar, yeni rant, üretyim demek..freedman freedman daha fazla randuman demek..endekse 5000 daha ekledim dedi...![]()
TOKOBAAA,
Alem adamsın haÜşenmedin o nicki aldın bana olta atmak için ha
İyi de o tek L ile yazılıyordu
yani aslı
------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
3 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir / katıldığını belirtmiştir. Pellinn (02.10.09), sovalye (28.09.09), trader38580 (29.09.09)
Konu Astatin tarafından (04.10.09 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.
Yok be asti ben ki klonlanmayan biri olduğumdan ik iyıl mahpusluk çekmişim. Ne lacağım ynei nick. Hem diyorsun k iyeni nick tıkla bakalım user idsi kaç? Yenisinin 1100den büyük olması lazım.
Sabah +6000 puan açılırız akşama tepeden -15000 puan aşağıda kapatırız.
Kayıtlara geçmesin geçirenin arşivi yansın![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
eurusd pis artı açmış..ilk eatpda vob 30 longlar gol olur gibi görünüyo ama parite bu..belli de olmaz..bzaten her zaman borsalar ile parite takmıyor birbirini...doğal olarak..pambı canım sıkıldı..bi sayım yapsana![]()
haftaya hafif olumlu başlayacakmışız gibi görüntü var..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri