Selçuklu PAtron,
Seni yine teprik ediyorum..Senin haftanın teprik edilecek adamı seçiyorum. Seni şövalye ilan ediyorum ....
Tokoba, Mesaj nooldu yawww
Selçuklu PAtron,
Seni yine teprik ediyorum..Senin haftanın teprik edilecek adamı seçiyorum. Seni şövalye ilan ediyorum ....
Tokoba, Mesaj nooldu yawww
Abd`de agustos ayında fabrıka sıparıslerı
beklenmedık sekılde dustu.
Tıcaret bakanlıgının acıkladıgı verılere gore, agustos ayında fabrıka
sıparıslerı yuzde 0,8 gerıledı. Boylece, sıparısler son 5 ay ıcındekı en buyuk
dususu kaydetmıs oldu.
Ekonomıstler, fabrıka sıparıslerının yuzde 0,7 gerılemesını
beklıyorlardı.
Fabrıka sıparıslerının dusmesınde, tıcarı ucak talebındekı gerıleme
etkılı oldu.
-aa-
|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
FDAX kapanış tahminim %3.8
FDJI kapanış tahminim %2
eksi debiki
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
.....herkese iyi tatiler.....
ahanda selçuklu hediyesi haftasonu graf ... yükseliş trendi bitti diyebilmek için . kanalın altında günlük kapanış gerekiyor .. alım çılgınlığı potansı devam ediyor ..
önümüzdeki hafta son coşku olacak bence .. hayırlısı olsun .. cümleten iyi haftasonları ..
ayrıca kanal belli ... analiz belli... projeksyon belli .. alım çılgınlığı belli .. satım çılgınlğı sonra gelecek oda belli .. ... heheh
![]()
Konu selçuklu tarafından (03.10.09 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri