kapanışa kadar uzunum artık ..
kapanışa kadar uzunum artık ..
2013,00
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şimdi bu düşüş fdji de kanımca tren çizgisini kırarak (9359) 9247 lere kadar bir sarkış ve kendini tekrar trend çizgisine (9359)yada az içine geri atış yönünde olacaktır,
bu hareketle yeterli marj yakanmış olacaktır 1.etap için,
33.000 den AL veren GÜNLÜK hala SAT vermiş değil emme artık yumurta kapıya dayandı.yani bık bııııııık deyip pırtlatabilir kırnızı OK u...
ama fekat lakin hala LONG tut konumunu sürdürüyor.
2 yılda toplam 8 trade var.onu göre hesap edin siz işte![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Erzurum valisini polis ormanda fuhuştan yakalıyor ben valiyim diyor,poliste yok ya bende cumhurbaşkanıyım diyor....hehehheheh
![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
%5 artı kapatabilirz .ralli ralli ralli .. . heheheh![]()
Konu selçuklu tarafından (02.10.09 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
2013,00
Pambık ..Günlük satta....
uzun devam .. satım çılgınlığı oldu .. şimdide alım çılgınlığı olsun .. hehehe![]()
2013,00
şövalye patron .. roubinmiydi neydi o adam konuşsun şimdi tam sırası .. üvvv![]()
Konu selçuklu tarafından (02.10.09 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.
2013,00
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri