Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Full short dualarım shortçularla.Uzun vade gündüz bakamıyorom trend başlamıştır.
Konu V.O.B tarafından (01.10.09 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Kuzu artık short diye bağırabilirsin öptüm senide.![]()
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Nasdaq -2,6% ve düşmeye devam ediyor. Benim gördüğüm ne kadar destek varsa deldi geçti grafik. Resmen kara perşembe yaşıyorlar.
Yarın bizim pala ne yaparsa yapsın ne kadar Avrupa borsası varsa şelale yapar bence. Bizimki de DAX açılana kadar bir süre idare etse bile 10:00'dan sonra akıntıya biz de kapılırız derim...
Yaşayalım, görelim. Herkese iyi akşamlar. Sizlerle seans takip etmek bir zevk...![]()
Sayın enorton teşekkür ederim.
1 gün sonra Netten reklamsız seyrediyorum oda güzel oluyor ama işyerinde yok memati şöyle yaptı yok polat bunu dedi deyip duruyorlar deli oluyorum ulennnnnn yaban olucam sonunda ulennnnn
Ula dizide dizi olsa bi hatun var kodaman yaşlı bir adamla evli ve adamı yeğeniyde boynuzluyo yahu yeğende dünya erkek güzeli Kıvanç Tatlıtuğ
Ula 60 yaşında 18-20 yaşında bir hatunlada evlenicen birde kıvanç tatltuğu evemi sokacan de sieeee ula dersin yiğene
Şimcik bunun yeni versiyonu hanımın çiftliği diye bir şey çıkardılar ondada amca yeğenin hatuna bir icraat yapacak ula iyice moku çıktı bu dizilerin uleeeee
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri