8835 bu nasıl bi degisim yahu el insaf .. pala yarın bizim icin hayırlı seyler dusunmuyo gibi..
8835 bu nasıl bi degisim yahu el insaf .. pala yarın bizim icin hayırlı seyler dusunmuyo gibi..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
cümleten iyi akşamlar !
dow % 2 nin üstünde düşmezse sabahta olumlu başlayacak gibi piyasa..
60500 te resmen güç bizde dediler..şayet bu hareket ilüzyon ise 60 binli seviyelere veda zamanıdır..
Ben kisa girdim, Selcuklu ile beraber yarin aglasiriz
Zaten ben artik kolay kolay long olmam, cok slow traderim![]()
Evet geçen sefer grafikte boğa bariz belliydi ve 1000 puanlık fake düşüş sonrası 6000 puanlık yükseliş gelmişti... Şimdi de bir hayvan belli de boğa mı, ayı mı çözemedim... Karar sizin
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=17875
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ben kapattım SHORT ları...tırstım...
daha doğrusu tırsmadım beklediğim seviyelere vurmadı piyasa...belkim yarına gelir...
60.100 kırılırsa o zaman şekil değişir tabii...bulduğumuz yerden dalıcaz...
ben 61.200/400 arasını bekliyom...gelirse o anki vaziyete bakar SHORT u giyerim.STOP yeresi bellidir...dünkü en yüksek 62.175...
yani böyle bir durumda edeceğim zarar evvelden bellidir...
yukarıdan aşağı ben KABAK gibi bir 5 dalga saydım...bu durumda tepeyi 1 tek şekilde geçebilir...o da bu 5 dalgalık düşüş bir üst dereceli dalganın GENİŞLEYEN YASSI C sidir...o gader...
artıııııııııııııı SİSTEM LONG...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (01.10.09 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri